Four Digits Office 2

Verbouwing naar een werkplek voor een dynamisch team.

In 2021 starte FUGA DESIGN COMPANY met gesprekken om samen met FOUR DIGITS te werken naar een goed ontwerp. We hebben daarvoor geinventariseerd wat er nodig zou zijn. Vervolgens is het schetsontwerp in 3D aan het team gepresenteerd. Met alle feedback is het vervolgtraject in gang gezet. In 2022 is het kantoor opgeleverd. FOUR DIGITS gebruikt nu efficient en met veel plezier het kantoor!

Om een impressie te geven van hoe de etage voor de verbouwing er uit zag is hieronder een schets toegevoegd.

Door 2 wanden over de breedte van het vloeroppervlak te plaatsen zijn er kwalitatieve werkruimtes ontstaan waarin projectgroepen afzonderlijk van elkaar tegelijkertijd kunnen werken. De wanden zijn geisoleerd en daardoor is er nauwelijks nog kans op overlast. Het ontwerp bestaat uit 3 kolommen en 4 glazen panelen in antraciet aluminium profielen. Uiteraard zijn elektra en data geintegreerd en zijn daardoor nauwelijks zichtbaar. Als sfeerverlichting heeft FUGA DESIGN COMPANY wandarmaturen met LED ontworpen.

Naar berekeningen is 80% van het totale wandoppervlak op deze etage voorzien van akoestische panelen. De Vorm heeft ons daarin geadviseerd en leverde een PET-vilt paneel in verschillende kleuren. Om een optimaal resultaat aan de klant te garanderen is er achter deze panelen een extra isolatie bevestigd. 

In de basis zijn de meest ingrijpende veranderingen van de verbouwing de tussenwanden en de vloerbedekking.

Op de begane grond heeft het kantoor van FOURDIGITS een donker eiken vloer. Zowel de trap als de werkvloer zijn nu bekleed met een zeer slijtvast, maar elegante vloerbedekking. Voor de tredes is speciaal voor de opdrachtgever een kamerbreed tapijt gemaakt.

Het product komt van Desso/Tarkett. De linnen structuur in het tapijt zie je terug komen in de metalen afwerking van de wandarmaturen.

Voor degene die veel (video)bellen is ook een oplossing bedacht. De pods komen via ROOM en bieden nu een extra geluidsdichte plek om te vergaderen of individueel te werken zonder volledig onzichtbaar en afgesloten te zijn van de stijlvolle omgeving! De magnetische zijwanden van deze pods zijn magnetisch en daardoor multifuctioneel.